Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Людину без громадянства зустрінуть 3 тис. подвижників, - поліція

Протягом ночі на КПП «Краковець» несли службу патрульні поліцейські і працівники Яворівського відділу поліції. Під час інструктажу правоохоронців зорієнтували на чітке дотримання вимог законодавства, а також - оперативне реагування на правопорушення. Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Нагадаємо, учора, 9 вересня, постала небезпека, що спалахне сутичка між прихильниками  екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі і його опонентами-тітушками. І перші, і другі прибули до Краківця. З цього приводу нардепи Юрій Дерев’янко та Віктор Чумак, які також перебувають у Краківці, телефонували до очільника поліції Львівщини і повідомили, що коли шось станеться, то насамперед буде винна поліція.

Відтак, ніч минула спокійно, публічний порядок і безпеку учасників масового заходу було забезпечено.

Сьогодні, 10 вересня, поблизу пункту «Краковець» очікується перебування близько трьох тисяч осіб.

Заступник Голови Національної поліції України Олександр Фацевич зазначив, що у місці проведення акції несуть службу наряди патрульної поліції та працівники Яворівського відділу поліції. Правоохоронці готові забезпечити безпеку учасників акції, а також реагувати на будь-які правопорушення.

«Поліцейських орієнтовано на чітке дотримання вимог законодавства, а також на швидке реагування і припинення правопорушень. Водночас Національна поліція закликає усіх учасників цього масового заходу – дотримуватися закону, не порушувати правопорядок і бути взаємоввічливими», - підкреслив заступник глави Нацполіції України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція перевіряє повідомленняпро виявлення підозрілого предмета у бізнесцентрі на Львівщині.

Пізніше стало відомо, що під час обстеження небезпечних предметів не виявлено.

Нагадаємо, сьогодні, 10 вересня, екс-президент Грузії і колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі планує повернутися  в Україну через КПП "Краковець". Українське громадянство Саакашвілі надав своїм указом Президент України Петро Порошенко наприкінці  травня 2015 року.  Позбавили громадянства України Саакашвілі наприкінці липня, коли він був за межами України. Не виключено, що сьогодні можуть затримати Саакашвілі.

Відтак, на Краківці прихильники Саакашвілі розгорнули наметове містечко, спорудили сцену. Водночас  до Краківця приїхало зо 5 автобусів з молодиками спортивної статури, що є проти Саакашвілі.  Була загроза сутичок.   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ