Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Поліція розслідує вже 4 справи через блокаду на Донбасі

Через блокаду поліція Донецької області вже відкрито 4 кримінальних провадження. Про це йдеться у повідомленні Нацполіції.

2 лютого слідчим відділом Бахмутського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 279 Кримінального кодексу України (блокування транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод) за фактом блокування невстановленими особами у камуфльованому одязі залізничного переїзду, що розташований по вул. Корсуньского у м. Бахмуті Донецької області.

З 7 лютого проводиться досудове розслідування за фактом захоплення локомотиву ЧМЕЗ-1835 на залізничному переїзді, який розташований по вул. Корсунського у м. Бахмуті.

10 лютого слідчим відділенням Торецького відділення поліції Бахмутськоговідділу поліції ГУНП в Донецькій області внесено відомості до ЄРДР та розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 279 КК України за фактом блокування транспортних комунікацій на залізничному переїзді станції "Кривий Торець" в смт. Щербинівка, м. Торецька Донецької області.

11 лютого слідчим відділенням Торецького відділення поліції внесено відомості до ЄРДР та розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 278 Кримінального кодексу за фактом захоплення електровозу РЛ8-1401 з 47 вагонами на станції Кривий Торець усмт. Щербинівка, м. Торецька Донецької області.

З метою повного, всебічного та неупередженого проведення досудового розслідування у кримінальних провадженнях створено слідчо – оперативну групу, до якої залучено працівників Торецького відділення поліції, Бахмутського відділу поліції та слідчого управління ГУНП в Донецькій області.

На теперішній час проводяться слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення фактичних обставин скоєних кримінальних правопорушень та зловмисників.

Украинская правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ