Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

Поліція встановлює особи учасників сутичок у Львівській облраді

У рамках кримінальних проваджень, відкритих за ч.4 ст.296 (хуліганство) та ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України, поліцейські проводять першочергові слідчі дії.
Фото - Гал-інфо.

Про це йдеться у повідомленні Відділу комунікації поліції Львівської області.

«Зараз ми встановлюємо особи учасників подій у Львівській обласній раді. Вже можу сказати, що серед них були мешканці як Львівської, так і  інших областей України. Опитуємо тих, хто був на той час у приміщенні ради, документуємо, збираємо речові докази, уточнюємо у медиків діагнози постраждалих і так далі. Цей процес вимагає часу. Про результати досудового розслідування ми обов’язково повідомимо громадськість», - зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа.

Нагадаємо, 30 травня під час сесії Львівської обласної ради відбулись сутички, внаслідок яких постраждали п'ятнадцять осіб, з них дванадцять правоохоронців.

Додамо, що учора, 30 травня, один із учасників акції під Львівською облрадою Данило Яковлев написав, що на виїзді зі Львова їх зупинила поліція.

Водночас, як повідомили Гал-інфо у поліції, затримання не було. Автомобіль дійсно зупинили, адже походять першочергові слідчі дії щодо встановлення осіб.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ