Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал  |  Надзвичайні події

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві патрульного екіпажу у Дніпрі

1/3
Підозрюваного у вбивстві екіпажу патрульних поліцейських затримали у лікарні ім. Мечникова у місті Дніпро.Чоловіка затримали з кульовим пораненням. Про це сьогодні, 25 вересня, повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Про це повідомив департамент комунікації МВС України.

«Покидька, який вбив поліцейських, - затримано. Поліцейська перед загибеллю поранила зловмисника», - додав Арсен Аваков.

Він зазначив, що зараз підозрюваного мають прооперувати в одній із лікарень міста.

Нагадаємо, що сьогодні у Дніпрі зловмисник застрелив патрульного поліцейського. Загиблий – 27-річний патрульний Артем Кутушев. У нього залишилася трирічна дочка. Друга напарниця - Макаренко Ольга, від отриманих поранень пізніше померла у лікарні. Куля зачепила легені, печінку і ногу.

Про це перший заступник глави Нацполіції – начальник кримінальної поліції повідомив сьогодні, 25 вересня.

Згодом заступник глави Нацполіції – начальник кримінальної поліції Вадим Троян повідомив, що  зловмисник намагався прооперуватись в одній із лікарень міста за підробленим паспортом. Він назвав не своє прізвище і таким чином хотів  отримати медичні послуги.

«Ми вилучили підроблені документи, речові докази, перуки та вуса. Він маскувався», – зазначив Вадим Троян.

Він також повідомив, що до поліції надійшов анонімний дзвінок із лікарні, де зазначили, що громадянин із прізвищем Михайленко  за підробленим паспортом хотів, щоб його прооперували.

«За всіма ознаками це був громадянин Пугачов. Він затриманий. Ми підтверджуємо, що це саме ця людина», –зазначив Вадим Троян.

Перший заступник глави Нацполіції додав, що затриманий зараз перебуває під наркозом, лікарі вилучили у нього кулю із живота. Нещодавно його вивезли з операційної.

«Свою провину він не визнає і зазначає, що Пугачов – не його прізвище», – зауважив начальник кримінальної поліції.

Він повідомив також, що зброю ще не знайдено, вилучили поки лише гільзи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ