Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Політичні акції шкодять роботі Бурштинської ТЕС – Андрій Шувар

Сьогодні, 5 лютого, на дорозі Львів - Івано-Франківськ біля Бурштинської ТЕС, працівники електростанції перекрили трасу, щоб звернути увагу керівництва до своїх вимог – підвищення заробітної плати. За повідомленням сайту Галицький кореспондент.

За словами директора Бурштинської ТЕС Андрія Шувара, керівництво станції веде постійний діалог з працівниками. «Станом на січень 2017 року середня зарплата на ТЕС становить більше як 9 тис. грн, а це вдвічі більше аніж середня по Івано-Франківській області. Вся зарплата виплачується вчасно і це при тому, що ДП «Енергоринок» заборгував нашій електростанції  майже 2 мільярда гривень за вже вироблену і відпущену електроенергію. В нас немає заборгованості зі сплати податків.  За 2016 рік Бурштинською ТЕС заплачено різних податків, зборів і платежів до бюджетів різних рівнів – 408 мільйонів гривень», - повідомив Андрій Шувар.

До працівників ТЕС долучились і представники громадських організацій та політичних партій.

«Спілкуючись з працівниками інших цехів, багатьом не подобається, що до вимог колективу ТЕС втручаються якісь організації. І тепер виходить, що це не ми вимагаємо в керівництва, а сторонні люди лобіюють наші інтереси. А це неправильно. Складається враження, що нас пробують використати в своїх політичних іграх», - прокоментував ситуацію працівник  цеху теплової автоматики Олег Драбчук.

З повідомлденням сайту gk-press.if.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ