Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Польща вручила РФ ноту в зв'язку зі Смоленською катастрофою

В ході зустрічі, заступник глави Міністерства закордонних справ Польщі Бартош Ціхоцький вручив послу РФ в Польщі Сергію Андрєєву дипломатичну ноту і висловив серйозну заклопотаність польської сторони, в зв'язку з обмеженнями на доступ до місця аварії уряду Ту-154М від 10 квітня 2010 біля Смоленску, передає УНН з посиланням на МЗС Польщі.

"Під час сьогоднішньої зустрічі віце-міністр Бартош Ціхоцький вручив послу РФ Сергію Андреєву дипломатичну ноту і висловив серйозну занепокоєність польської сторони у зв’язку з ускладненим доступом до місця катастрофи урядового літака Ту-154 10 квітня 2010 року під Смоленськом", - йдеться у повідомленні.

Польська сторона очікує, що Росія не допустить будь-яких дій, які могли б якимось чином перешкодити вільному і безперешкодний доступу до місця аварії літака Ту-154.

Заступник глави МЗС Польщі також підкреслив готовність повернутися до переговорів про плани по будівництву пам'ятника жертвам катастрофи біля місця події.

Нагадаємо, 10 квітня 2010 недалеко від Смоленська розбився літак Ту-154, що летів з президентом Польщі Лехом Качинським на борту.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ