Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Польська документалістка покаже у Львові фільм про життя на сміттєзвалищі

Мешканців і гостей міста запрошують на безкоштовний кінопоказ від Lviv Media Forum. У четвер, 25 травня, у кінопалаці «Копернік» о 19.00 год покажуть фільм польської документалістки Ганни Полак «Something Better To Come» про життя на сміттєзвалищі. Вхід вільний для усіх охочих, але за попередньою реєстрацією. Про це повідомили організатори.

«Something Better To Come» – фільм про дівчинку Юлю і її оточення з московського сміттєзвалища. Головна героїня переживає ті самі радості і турботи, як і всі інші  діти її віку, але з однією відмінністю – у неї немає дому. Режисерка спостерігала за Юлею протягом 14 років, зобразивши процес її дорослішання і життєву ситуацію, у якій вона опинилася. 

Ганна Полак знімає документальне кіно з початку 2000-х. Виступає в ролі продюсера, режисера, сценариста й оператора. Входить до Гільдії продюсерів США. Її роботи номіновані на Oscar i Emmy і здобули чимало польських та європейських нагород.

Офіційний трейлер тут

Нагадаємо, V Lviv Media Forum відбувається за підтримки Національного Фонду на підтримку Демократії NED, Фонду Джермана Маршалла (США), Представництва ЄС в Україні. Генеральний партнер — інвестиційна компанія Dragon Capital. Організатори Форуму – ГО «Львівський медіафорум», Школа журналістики УКУ, за сприяння Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ