Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогодні польські консульства в України припинили роботу

Сьогодні, 28 березня, польські консульства в Україні припинили роботу. Зокрема, Генеральне консульство Республіки Польщі повідомило на своєму сайті, що воно нині припинило роботу.
Фото - Радіо Свобода.

«Повідомляємо, що 29 березня 2017 року Генеральне консульство РП у Львові не приймає відвідувачів», сказано у повідомленні

Як вже повідомлялося, уночі проти 29 березня в Луцьку обстріляли будівлю Генконсульства Польщі, яке є за адресою: вулиця Дубнівська, 22-Б. На місці знайшли задню кришку тубуса від гранатомета, який і став знаряддям обстрілу.

В СБУ офіційно назвали обстріл Генерального консульства Польщі в Луцьку терористичним актом, а в діях зловмисників правоохоронці вбачають чіткий слід російських провокаторів.

Нагадаємо, що в Україні консульств РП є п'ять: у Харкові, Львові, Луцьку, Одесі та Вінниці.

Додамо, що сьогодні, 29 березня, під час брифінгу у Львові голова Львівської ОДА Олег Синютка заявив, що йому невідомо про припинення роботи Генконсульства.

Представник Генконсульства Польщі у Львові зазначив журналістам, що сьогодні консульство дійсно не працюватиме, але завтра відновить свою роботу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ