Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Польські митники – готові до футбольного чемпіонату

Добігає до кінця підготування митників до Футбольного чемпіонату Європи. Директор Митної палати в Перемишлі Пйотр Данєль повідомив, що вболівальники, які їхатимуть на матчі в Україну, проходитимуть митний контроль одразу польських та українських служб, а це повинно значно скоротити час очікування на перетин кордону. Про це повідомило Польське радіо.

Пйотр Данєль: "Зелені коридори заміняться у смуги євро і будуть призначені виключно вболівальникам. Тут відбуватиметься контроль в одному місці. Всі служби вестимуть контроль на польській стороні. Ми вже кілька разів випробовували, як воно працює: на 30 відсотків скорочується черга й час очікування на контрольно-пропускному пункті".
 
Проїзд автобусів буде відбуватися з використанням так званої системи e-booking, завдяки якій організатори раніше передадуть інформацію про подорожніх та автобус, а навіть можуть домовитися на конкретний термін перетину кордону.
На допомогу митникам зі східного кордону Польщі на час Чемпіонату прибудуть їхні колеги з інших регіонів. Польські митні служби не побоюються посилення контрабанди у цей період – як кажуть, вони добре підготовлені. Митники також проходять інтенсивні курси іноземних мов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ