Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Польські винищувачі МіГ-29 отримають українські ракети

Український “Спецтехноекспорт”, що входить в консорціум з польською “WB Electronics”, поставить польським Військовим повітряним силам ракети “повітря-повітря” середньої дальності Р-27Р1 для винищувачів МіГ-29. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомили Повітряні сили ЗСУ, передає УНН.

Інспекція по озброєнню оголосила тендер на закупівлю 40 ракет “повітря-повітря” дальністю 50-80 км (в залежності від стелі стрільби) для винищувачів МіГ-29 в жовтні минулого року.

Як підкреслювалося, це перша закупівля керованих ракет “повітря-повітря” для цих машин, не рахуючи закупівель паралельно з їх впровадженням більш 20 років тому і придбанням старих запасів ракет від німецьких винищувачів.

Замовлення ракети повинні бути новими, зробленими найпізніше роком раніше перед планованим постачанням.

Інспекція з озброєння МО оголосила переможцем торгів польсько-український консорціум. Він виконав умови Специфікації істотних умов замовлення з результатом 80 балів. Поставки зазначених в тендері 40 ракет повинні бути реалізовані до кінця листопада. Озброєння поступить в 23-у базу тактичної авіації в Мінську-Мазовецькому.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ