Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Польський автобусний перевізник запустив сайт українською мовою

Автобусний перевізник PolskiBus.com у відповідь на зростання попиту вже сьогодні на www.PolskiBus.com доступна нова версія сайту - повністю українською мовою. Там знаходиться вся необхідна інформація про актуальну пропозицію, розклад і правила, повідомила прес-служба PolskiBus.com.

Як зазначили у прес-службі, це черговий етап розвитку фірми, спрямований в бік східних сусідів. На даний момент на сайті PolskiBus.com доступні рейси, які з'єднують 18 міст в Польщі з 10 українськими містами.

Ми спостерігаємо щораз більше зацікавлення нашою пропозицією з боку мешканців України. У відповідь на їх потреби, ми вирішили запустити україномовну версію нашого сайту. Найвища якість обслуговування клієнта, розбудована мережа сполучень та найпривабливіші ціни на ринку - це незвичайно сильний магніт для всіх громадян України, які проживають в нашій країні або приїжджають у Польщу і планують в подальшу подорож з PolskiBus.com. Я переконаний, що наша новина полегшить бронювання комфортної подорожі ще більшій кількості українських пасажирів  - говорить Пьотр Погоновський, Директор маркетингу і комунікації PolskiBus.com.

PolskiBus.com обслуговує 16 напрямків, 26 польських міст: Бидгощ, Ченстохова, Ельблонг, Гданськ, Катовіце, Кельце, Краків, Криниця-Здруй, Лешно, Люблін, Лодзь, Млава, Ополе, Островець-Свентокшиський, Оструда, Плоцьк, Познань, Радом, Жешув, Сандомир, Скаржисько-Каменна, Торунь, Варшава, Вроцлавек, Вроцлав і Закопане. Крім того PolskiBus.com обслуговує 8 європейських напрямків: Берлін, Аеропорт Берлін Шенефельд, Братислава, Брно, Будапешт, Прага та Відень.

Завдяки співпраці з нашими партнерами, платформа PolskiBus.com також містить 71 додаткову лінію, сягаючи закордонних міст, зокрема Амстердам, Дюссельдорф, Гамбург, Львів, Рига, Вільнюс, Цюріх та польських міст, серед яких. Августів, Біла Підляська, Біловежа, Білосток, Колобжег, Полянчик, Перемишль, Седльце, Сувалки, Венгожево чи Замостя. Пропозиція доступна на www.polskibus.com, це 87 ліній, що сполучають 212 міст у Польщі та закордоном.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ