Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Полторак доручив створити реєстр всіх фондів і земель Міноборони

Полторак доручив створити реєстр всіх фондів і земель Міноборони, - Урядовий портал.

Таке завдання поставив сьогодні,19 листопада, Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак під час наради з керівниками квартирно-експлуатаційних підрозділів усіх рівнів, яка відбулася у Києві.

Міністр оборони України заслухав керівника робочої групи – начальника відділу нормативно-методичного забезпечення та моніторингу володіння і використання майна та земель оборони Івана Базаркощодо перевірки стану обліку та використання фондів, земель, орендних відносин та інвестиційної діяльностів Одеському гарнізоні. В процесі роботи комісії було виявлено низку порушень. За усіма фактами Міністр оборони України доручив провести розслідування та передати матеріали до правоохоронних органів. 

«Я даю керівникам квартирно-експлуатаційних органів та підрозділів управління капітальногобудівництва завдання: упродовж двох місяців розібратися й  створити облік фондів та земель. Створити в електронному та паперовому вигляді відповідні альбоми. За усіма виявленими проблемними питаннями доповісти відповідним чином керівництву та відпрацювати шляхи їх вирішення. По завершенню цього терміну і після відповідної перевірки, часу у вас більше не буде. Я прийматиму жорсткі заходи», — поставив чітке завдання Міністр оборони України підлеглим під час наради.

Окрім цього, очільник оборонного відомства наказав  комісії  продовжити роботу в інших гарнізонах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ