Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Полторак оголосив про перехід до активного реформування армії

Міністр оборони Степан Полторак заявив про початок переходу до активної фази реформування армії. Про це він сказав у п'ятницю, 4 березня, на установчому засіданні Комітету реформ Міністерства оборони, повідомляє прес-служба відомства.

«Ми переходимо до активної фази процесу системного реформування Української армії. Таке завдання поставлено перед нами президентом України», – сказав пан Полторак.

Він підкреслив, що доручив керівникам структурних підрозділів Міноборони та Генерального штабу скласти чіткі плани проведення заходів в рамках реформ «за напрямами діяльності, з визначенням конкретних завдань та закріпленням відповідальних виконавців».

Міністр зазначив, що вже проведено комплексний огляд сектору безпеки і оборони України, за результатами якого підготовлено основні стратегічні документи оборонного планування. Також Кабмін схвалив Концепцію розвитку сектору безпеки і оборони України.

Степан Полторак нагадав, що військово-політичним курсом України є досягнення критеріїв, необхідних для членства в Європейському Союзі і НАТО.

«Глибоке реформування оборонної сфери відповідно до євроатлантичних стандартів віднесено до ключових пріоритетів зовнішньої і внутрішньої політики», – підкреслив міністр.

НБН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ