Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Полторак підписав наказ про притягнення до відповідальності винних у ситуації з 53-ю бригадою

Полторак підписав наказ про притягнення до відповідальності винних у ситуації з 53-ю бригадою, - повідомлено на сайті Міноборони.

Як зазначено в повідомленні за підсумками службового розслідування, яке було проведено відповідними структурами Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України щодо ситуації з умовами перебування підрозділів 53 окремої механізованої бригади на одному з полігонів у Миколаївській області, Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак підписав наказ про притягнення до дисциплінарної відповідальності одного із заступників начальника Генерального штабу Збройних Сил України, окремих керівників Тилу Збройних Сил України, Командування Сухопутних військ Збройних Сил України, а також низки посадових осіб Оперативного командування «Південь».

Інші службові особи, винні у зафіксованих порушеннях, будуть притягнуті до відповідальності рішенням начальника Генерального штабу — Головнокомандувача Збройних Сил України. Наказом також встановлені терміни усунення виявлених під час перевірки недоліків. Ці заходи спрямовані на недопущення подібних випадків у майбутньому, а також підвищення відповідальності осіб, до компетенції яких входить всебічне забезпечення життєдіяльності військ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ