Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поляк безуспішно намагався підкупити львівського прикордонника

Сьогодні, 3 листопада, було зафіксували спробу дати хабара прикордоннику Львівського загону. Про це повідомила прес-служба Львівського прикордонного загону.

Грошову винагороду пропонував громадянин Республіки Польща у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Рава - Руська» у розмірі 100 польських злотих, за безперешкодний позачерговий проїзд на територію пункту пропуску.

По даному факту було проінформовано працівників Національно поліції.

В діях порушника вбачаються ознак кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 ККУ «Пропозиція щодо надання неправомірної вигоди».

Керівництво Львівського прикордонного загону звертається до усіх учасників руху з проханням не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної прикордонної служби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.

Прикордонники нагадують, що протягом 2017 року персоналу Львівського прикордонного загону пропонували хабарів  на суму  більш ніж 10 тисяч гривень, у всіх цих випадках прикордонники відмовлялися від отримання коштів.

               

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ