Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поляк намагався підкупити львівських прикордонників 20 доларами

Учора, 4 травня, зафіксували спробу дачі хабара прикордоннику Львівського загону. Грошову винагороду пропонував громадянин Республіки Польща у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Грушів» у розмірі 20 доларів США, за безперешкодний перетин державного кордону, повідомила прес-служба Львівського прикордонного загону.

По даному факту було проінформовано працівників Національно поліції.

В діях порушника вбачаються ознак кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 ККУ «Пропозиція щодо надання неправомірної вигоди».

Керівництво Львівського прикордонного загону звертається до усіх учасників руху не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної прикордонної служби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.

Довідка.

Протягом чотирьох  місяців 2017 року персоналу Львівського прикордонного загону пропонували хабарів  на суму  майже 7  тисяч гривень, у всіх цих випадках прикордонники відмовлялися від отримання коштів, тим самим були заохочені керівництвом прикордонного загону на суму більш ніж 8 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ