Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Бюджет Росії на інформаційну війну - в межах 8 млдр євро, - Марцін Рей

Росіяни хочуть вбити клин між польським і українським народами. Для цього вони витрачають величезні кошти. Про це учора, 14 листопада, під час прес-конференції в Прес-центрі Гал-інфо розповів блогер, засновник профілю Російська V Колона в Польщі Марцін Рей.

Він зазначив, що Росія дуже сильна в плані ведення інформаційної війни і витрачає на це великі кошти. Натомість Польща щоб протистояти цьому має дуже скромний бюджет.

«Наскільки мені відомо, то бюджет Росії на інформаційну війну є в межах 8 млдр євро. Лише один їхній канал «Russia Today», яка транслюється англійською мовою на закордон  має бюджет 600 млн євро», - сказав Марцін Рей.

За його словами, якими б не були зусилля росіян, але поляків не можливо переконати, що Путін хороший.

«Малу частину польського суспільства можна переконати, що Путін – це хороша людина, яка буде боронити християнство. Поляк цього не буде слухати. Однак, діє інша пропаганда», - сказав Марцін Рей.

За його словами, навряд чи хтось із польських активістів має своїх кураторів у російських спецслужбах.

«Більшість таких активістів навіть не знають жодного росіянина. Вони можуть сподіватись, що прийде росіянин. Однак, агенти у нас не працюють. У нас працюють активісти і роблять так через свої переконання, навряд чи отримуючи за це кошти», - сказав він.

Відео - Гал-інфо, Сергій Бобра.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ