Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Помаранчева коаліція для України неминуча — Борис Березовський

«Помаранчева коаліція є неминучою для української держави після проведення дострокових парламентських виборів», — заявив у коментарі «Гал-info» російський бізнесмен Борис Березовський.
 «Демократичні сили, які формують коаліцію, Блок Юлії Тимошенко та «Наша Україна» приречені співіснувати разом, і Ющенко прекрасно це розуміє», — сказав він, зазначивши, що усі висловлювання політиків про неможливість такої коаліції навіть не варто коментувати. «Я вже все сказав: демократична коаліція неминуча і це давно вирішено», — додав він.
Нагадаємо, НУ — НС підписала угоду разом із Блоком Юлії Тимошенко про створення демократичної коаліції. Демократичні сили парафували та оприлюднили текст угоди про створення демократичної коаліції. Водночас, троє кандидатів у нардепи наразі не поставили своїх підписів під зобов’язанням про створення коаліції із БЮТом. Своєю чергою, №24 у виборчому списку мегаблоку Юрій Єхануров відкрито виступає за проведення переговорів із Партією регіонів та Блоком Литвина, що дає грунт для розмов про можливе нестворення помаранчевої коаліції.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ