Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Понад 120 нових патрульних Львова розпочали навчання

Сьогодні, 9 жовтня, на базі Львівського державного університету внутрішніх справ розпочали своє навчання 121 новообраний патрульний поліцейський. Про це повідомила прес-служба Управління Патрульної поліції Львова.

Патрульна поліція Львова

Перед навчанням кандидати на службу складали комп’ютерні тести, загальний рівень знань та фізичну підготовку, проходили військово-лікарську комісію, психологічне тестування та особисту співбесіду.

Патрульна поліція Львова

Як результат, на навчання потрапили найдостойніші. Заняття проводитимуться щоденно протягом 4 місяців. За цей час слухачі мають вивчити весь спектр дисциплін, які необхідні у роботі патрульного. Цього разу особлива увага буде приділятися практиці. Майбутні поліцейські будуть набиратися досвіду в інспекторів на лінії, які розкажуть про нюанси роботи та можливі шляхи вирішення конфліктних ситуацій. Після навчання, всі хто досягнув фінішу, складуть присягу та приступлять до виконання своїх професійних обов’язків по охороні громадського порядку.

Патрульна поліція Львова

«Дуже чекаємо поповнення, оскільки об’єм роботи у Львові суттєво збільшився. Нові патрульні мають більш свіжий погляд і зможуть побачити проблеми міста з іншого боку» - розповів начальник Управління патрульної поліції міста Львова – Роман Пилипенко.

Нагадаємо, що триває набір до команди патрульної поліції Львова.

Заяви на участь у конкурсі приймаються на офіційному сайті Патрульної поліції 

Заповнити анкету можна за посиланням

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ