Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Понад 13 років треба, щоб відремонтували всі спортзали у школах Львова

У Львові із 157 спортивних залів, що є у школах, 133 потребують ремонту. Цього року влада міста планує відремонтувати 10 спортзалів. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«До 2020 року зможемо відновити 40% усіх спортивних залів», – зазначила Зоряна Довганик, в. о. начальника управління освіти ЛМР.

Додамо, що цього року році із міського бюджету на ремонт шкіл та садочку і на придбання для них обладнання і предметів довгострокового користування виділено приблизно 140 млн грн. З них на капітальний ремонт приміщень спортивних залів у 16 навчальних закладах мають витрати 13,7 млн грн, в т. ч. на виготовлення проектно-кошторисної документації - 200 тис. грн.

На ремонт стадіону біля школи № 65 виділили 8 млн. грн

Водночас на капітальний ремонт спортивних майданчиків планують витратити 24,7 млн грн., в т. ч. на виготовлення ПКД 1,265 млн грн (йдеться про 45 навчальних закладів). При цьому ця сума, судячи з новини Львівської міської ради, – найбільша стаття витрат з усіх 140 млн грн. Її обсяг  навіть перевищує витрати, заплановані на відновлення дошкільних навчальних закладів та груп у ДНЗ – 24,9 млн грн.(Нагадаємо, що цьогоріч у Львові понад 3 тис. дітей не потрапляють до дитсадків, електронна черга сягає понад 10 тис. дітей). 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ