Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Понад 15,5 тисяч українців підписали петицію "Закрити український ефір для відео- та аудіотоварів з Росі"

В петиції до Президента України чітко сформульовано вимогу про заборону імпорту будь-якої відео- та аудіопродукції, виготовленої на території РФ, чи російськими компаніями, а також заборону трансляції цієї продукції в українському теле- та радіоефірі.

Адже стратегія заборон окремих фільмів, акторів та телеканалів забезпечує лиш частковий захист від ворожої пропаганди під час гібридної війни.

Петицію підписали вже понад 15,5 тис. українців. Але залишилися всього лічені тижні, щоб дозбирати решту — близько 9 тис. підписів. «Не пустіть ворога в тил! Не зволікайте — вчасно підпишіть! Адже підтвердження даних може тривати аж 2 дні. Тож, вчасно запрошуймо підписати цю петицію ще й інших!» - закликають численні користувачі в суспільних мережах.

Створено також покрокову інструкцію з підписання

Ініціаторами петиції є, зокрема, фронтмен гурту «Kozak System» Іван Леньо, Андрій Середа з «Кому Вниз», Сергій Фоменко з «Мандрів», сестри Тельнюк, Оксана Стебельська з ансамблю «Українські барви», лідер ВВ Олег Скрипка, письменники брати Капранови, музикант і художник Антін Мухарський, казкар Сашко Лірник, письменниця Оксана Забужко. 

Детальніше про петицію можна прочитати за посиланням у Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ