Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Понад 200 учасників змагалися у ХV Львівській регаті

Цими днями на озері Наварія, що у Пустомитівському районі, завершилися традиційні змагання з веслування на байдарках і каное - XV Львівська міжнародна регата. За перемогу у них боролися 219 учасників – представники 20 команд. Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Цьогорічна регата зібрала учасників із Рівненської, Херсонської, Одеської, Вінницької, Волинської, Житомирської, Київської областей та м. Київ. Із закордонних гостей були представники двох міст Білорусі.

Серед почесних гостей відкриття - заслужений тренер України, почесний ректор Львівського державного університету фізичної культури Мирослав Герцик -  один з засновників веслування на Львівщині, а також Роман Карбівник та Павло Редько - люди, котрі привезли на Львівщину перші медалі чемпіонатів Європи. Був присутній і байдарочник, учасник АТО, захисник Донецького аеропорту "кіборг" Дмитро Баховський.

Змагання відбувалися в одиночних човнах на дистанціях 200 та 1000 м у трьох вікових групах: старші юнаки, юніори та молодь до 23 років.

Переможців та призерів нагородили медалями, кубками та цінними подарунками.

Зазначимо, змагання організували за ініціативи Федерації веслування на байдарках та каное Львівщини та підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ