Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Понад 250 львів’ян взяли участь у театралізованому шоу про кохання

18 листопада для львів’ян та гостей міста в захопливому театралізованому шоу постала одна з найдраматичніших історій кохання – українки Пелагії та італійця Мікеліні. Понад 250 осіб спільно з акторами та організаторами відтворили у Львові справжню історію кохання. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Постановка дивовижної історії кохання Львова XVI ст. відбулася в Італійському дворику (пл. Ринок, 6).

«Цією акцією ми розповіли людям історію кохання львівських Ромео і Джульєтти. Ця історія сповнена трагізму й величі, згадана у двох абзацах у хроніці Бартоломія Зіморовича за 1594 рік. Адже Львів – це місто закоханих», – зазначив львовознавець Ілько Лемко.

Окрім самого театралізованого дійства, відвідувачі отримали можливість доторкнутися до часточки Середньовіччя. Адже клуб історичної реконструкції «Пантера» провів для всіх охочих майстер-клас з середньовічних танців.

Це вже не вперше, коли у Львові проводять нічні екскурсії та театралізовані постановки, розповідаючи захопливі історія з життя його мешканців різних поколінь.

«Сьогодні ми провели промоцію нового туристичного продукту. Спільно з музеями Львова ми реалізовує дуже незвичні речі – театралізовані постановки, майстер-класи з залученням глядачів. Ми спільно формуємо новий туристичний продукт – «Нічний Львів». Надалі плануємо з 2 до 4 грудня реалізувати великий проект з популяризації «Нічного Львова», які міста романтики, кохання, цікавих легенд та історій, з залученням більше 30 музеїв, галерей, туристичних операторів тощо. Проект «Нічний Львів» хочемо зробити традиційним – двічі в рік, йдеться про липень та грудень. Львів’яни ще багато не знають про красу та захопливість міста вночі. Будемо відкривати ці сторінки Львова разом», - розповіла заступник начальника відділу промоції міста Марта Іванишин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ