Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Впійманого на наркотиках патрульного "вели" по важливій кримінальній справі

31 патрульний за власним бажанням звільнився із лав Патрульної поліції Львова за рік, жодного примусового звільненого не було. Про це вчора, 23 серпня, на прес-конференції повідомив заступник начальника Патрульної поліції Львова Максим Підболячний.

За його словами, до 7 листопада, коли існувала Патрульна служба, за власним бажанням звільнилось 18 людей, а після створення вже Патрульної поліції Львова - 13 людей.

"Усі ці люди були звільнені за власним бажанням. За статтею жодного поліцейського не було звільнено. Основні причини звільнення - це сімейні обставини та графік", - зазначив заступник начальника Патрульної поліції.

Водночас Максим Підболячний розповів про львівського патрульного, якого нещодавно затримали на вживанні та розповсюджуванні наркотиків.

"Зараз цей патрульний відсторонений від роботи, за даним фактом розпочато службове розслідування.

Ситуація із самого початку була нами контрольована. Ми про нього знали, ми мали можливість притягти його до адміністративної відповідальності самостійно, однак, певної мірою пішли на допомогу слідчим органам, оскільки цей чоловік проходив іще по одній більш масштабній кримінальній справі.

Ми просто тримали його на контролі. Для нас те чим він займався, було цілком прозоро і зрозуміло", - розповів Максим Підболячний.

Катерина Рибій, речниця Патрульної поліції Львова, в коментарі для Гал-інфо повідомила, що 27-річний патрульний родом із Жовківського району Львівської області.

"Спершу чоловік потрапив у Патрульну поліцію Києва, а потім попросив перевестись до Львова", - додала Катерина Рибій.

Нагадаємо, 16 серпня у місті Жовква оперативники Управління внутрішньої безпеки у Львівській області ДВБ НП України та представники прокуратури Львівської області провели обшук працівника патрульної поліції Львова і виявили та вилучили два пакети з порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну.

Як писало Гал-інфо, Патрульна поліція Львова за рік (від 23 серпня 2015) виписала штрафи на порушників на 26 943 314 грн, однак сплачено було 19 063 390 грн. 

Нагадаємо, на Львівщині за рік (від 23 серпня 2015 року) сталось понад 6 тис. ДТП, із них 28 автопригод за участі патрульних.

Додамо, вчора Патрульна  поліція Львова святкувала свій перший День народження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ