Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Понад 30 тис. паломників святкуватимуть в Умані юдейський Новий рік

Цього року в Умані на честь юдейського Нового року очікуються понад 30 тис. паломників із щонайменше 20 країн, - Еспресо.

З 20 по 21 вересня в Умані відбудеться щорічне святкування Нового року за юдейським календарем. З цієї нагоди Україна готується прийняти понад 30 тисяч осіб з понад двадцяти країн світу.

Громадський порядок буде забезпечувати поліція разом з працівниками Нацгвардії. В цьому році на забезпечення публічної безпеки планується залучити близько 500 поліцейських, а також щонайменше 15 працівників поліції Ізраїлю. Також в охороні громадського порядку буде задіяний новий підрозділ - тактична поліція, основне завдання якої - забезпечення правопорядку під час масових заходів.

Голова Нацполіції Сергій Князєв наголосив на зниженні кількості правопорушень та підвищенні лояльності громадян у попередні роки паломництва.

"Минулого року не було зафіксовано суттєвих правопорушень. Більше того, ми відслідковуємо економічний бум та розвиток відносин між місцевими мешканцями та паломниками під час святкувань", - сказав Князєв.

Посол Держави Ізраїль Еліав Белоцерковскі, в свою чергу, подякував за плідну співпрацю.

Еспресо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ