Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Понад 430 тисяч сімей на Львівщині отримують житлову субсидію

Станом на 3 листопада на Львівщині отримують житлову субсидію 432 976 сімей (домогосподарство), що становить 54,1 % населення області. В цілому підтримкою житлової субсидії охоплено більше мільйона громадян області (середня кількість членів домогосподарства, яким призначено субсидію складається з 3 осіб). Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Окрім того, до органів соціального захисту населення звернулось 130 888 одержувачів житлової субсидії з 139 848 (93,6%), за компенсацією частини невикористаної субсидії за економе споживання електричного та газового індивідуального опалення на загальну суму 83,3 млн грн. Слід зазначити, що термін подання заяви на компенсацію частини невикористаної субсидії завершився 01 листопада 2017 року. Виплата компенсації буде проведена одержувачам протягом листопада місяця поточного року на банківські рахунки та поштові відділення, які були зазначені у заявах одержувачів.

Водночас слід зазначити, що для одержувачів субсидій, які  використовують  природний  газ/електричну енергію  для  індивідуального опалення, субсидія перераховується на опалювальний період з 16 жовтня по  15  квітня  включно. Для  одержувачів, які використовують центральне опалення – з дня прийняття рішення органу місцевого самоврядування дати початку (закінчення)  опалювального  періоду.

На сьогоднішній день органи соціального захисту населення перерахували субсидії на опалювальний період 421 194 одержувачам, що становить 99,3 % від загальної кількості домогосподарств, яким здійснюється перерахунок (425 878 домогосподарств).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ