Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Понад 500 рятувальників працюють на місцях проведення Євробачення

Відповідно до Плану заходів з підготовки та проведення у 2017 році в Україні пісенного конкурсу «Євробачення» та з метою забезпечення пожежної та техногенної безпеки, з 28 квітня по 16 травня сили і засоби Київського гарнізону ДСНС України переведено на посилений варіант несення служби, передає прес-служба ДСНС.

Щоденно, у Києві на бойовому чергуванні знаходиться близько 400 рятувальників та понад 100 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки. Крім того, щодня, у період підготовки та проведення пісенного конкурсу, 126 рятувальників та 18 одиниць техніки ДСНС забезпечують посилений моніторинг стану пожежної та техногенної безпеки на об’єктах проведення «Євробачення», у готелях та інших місцях тимчасового проживання учасників та гостей пісенного конкурсу, на об’єктах транспортної інфраструктури м. Києва та Київської області.

Організована робота піших патрулів. Під час обходів об’єктів проведення «Євробачення», рятувальники постійно нагадують персоналу та працівникам об’єктів про необхідність дотримання правил пожежної безпеки, правил використання вогнегасників, а також звертають увагу на шляхи евакуації, аби вони не були захаращеними.

Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час підготовки та проведення «Євробачення», на допомогу столичним рятувальникам до міста Києва направлено рятувальників із Житомирського, Сумського, Вінницького, Черкаського, Чернігівського, Полтавського, Львівського та Тернопільського гарнізонів ДСНС України, Спеціального центру швидкого реагування та гуманітарного розмінування ДСНС України, ДП «Мобільний рятувальний центр ДСНС України», Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України (м. Ромни).

Крім того, організовано взаємодію із правоохоронними та іншими державними органами, які забезпечують безпеку і правопорядок під час проведення «Євробачення», а також із службами цивільного захисту на випадок спільних дій при виникненні аварій, надзвичайних ситуацій і подій.

Як повідомляло Гал-інфо, вчора відбувчся І півфінал "Євробачення", вже відомі перші 10 фіналістів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ