Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Понад 7 млн гривень отримали місцеві ради Львівщини за оренду земель

За результатами земельних аукціонів у 2016 році продано право оренди 169 земельних ділянок державної власності (за межами населених пунктів) загальною площею 3,1 тис. га, терміном на 7 - 10 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та фермерського господарства. Про це повідомляє Головне управління Держгеокадастру у Львівській області.

Розмір річної плати за користування земельними ділянками, визначений за результатами торгів, становить 7,6 млн грн, який орендарі сплачуватимуть щорічно до бюджету місцевих рад Львівщини.

Слід зазначити, що на останньому земельному аукціоні – 15 грудня ціна продажу права оренди зросла у 3,2 раза. Було продано право оренди 14 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у Дрогобицькому районі (за межами населених пунктів) загальною площею 472,7 га.

У результаті торгів – ціна оренди цих земельних ділянок зросла до 723,7  тис. грн (стартова ціна – 229,4 тис грн). За результатами земельного аукціону переможці уклали договори оренди земельних ділянок терміном на 10 років.

Наступні земельні торги з продажу прав на оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення (за межами населеного пункту) землевпорядною службою Львівщини заплановано провести у четвер, 22 грудня. Детальніше ознайомитися з запропонованими лотами можна на офіційному сайті Держгеокадастру України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ