Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Пора» може перейти в опозицію до Садового

Маркіян Іващишин не відкидає можливості переходу партії «Пора» в опозицію до влади міста. Про це він сказав на прес-конференції, зазначивши, що багато пористів не  задоволені станом справ з реформуванням виконавчої вертикалі у міськраді.

 «Ми ще у квітні-травні пропонували Андрію Садовому провести радикальні  кадрові зміни в міській раді. Та нас не послухали. Депутатський корпус не дуже хотів цього робити, оскільки всі тільки притиралися, а сам мер не дуже наполягав на цьому, - розповідає  Іващишин. -  Ось, наприклад, вчора у нас була неформальна зустріч з міським головою, на якій ми ще раз озвучили пропозицію звільнити начальника МКП «Львівтеплоенерго» Ігоря Марчака. Садовий у відповідь нам сказав, що до цього питання можна буде повернутися після закінчення опалювального сезону, оскільки зараз він не хоче ризикувати та звільняти керівника «Теплокомуненерго».
 Натомість голова ЛОО «Пора» Володимир Квурт зазначив, що «Пора», свого часу підтримуючи кандидатуру Андрія Садового на посаду мера міста, розуміла, що має нести також відповідальність за стан справ у місті: «Ми можемо перейти в опозицію, якщо побачимо, що все погано, а Садовий не виконує обіцянок, а зараз ми несемо спільну відповідальність за місто».


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ