Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Порошенка шокували події навколо затримання Саакашвілі

«Думав, що мене важко чимось здивувати. Але те, що вчора побачила і почула вся країна, приголомшило і шокувало всіх», - заявив Петро Порошенко під час свого виступу на Яворівському полігоні, приуроченому до святкування Дня ЗСУ.
Фото: Марія Шевців, Гал-інфо

Глава держави наголосив, що нині, коли українська армія змужніла, зміцніла і набула досвіду, російський агресор знає, що «силою нас не візьмеш»:

«Дедалі більшу ставку ворог робить на те, щоб бити в спину, підривати зсередини, дестабілізувати ситуацію в країні. Я неодноразово про це вже розповідав. В Москві не шкодують сил… Та й грошей у них кури не клюють – прізвища тут ні до чого», - сказав Петро Порошенко.

Президент також додав:

«Ви знаєте, я думав, що мене важко чимось здивувати. Але те, що вчора побачила і почула вся країна, приголомшило і шокувало всіх… Звичайно, дякую Службі безпеки України та Генеральній прокуратурі за професійну роботу із захисту національних інтересів та державності. Але, що радує – так це те, що український народ, ще до наших силовиків, профінансовану з Москви гоп-компанію розкусив ще раніше, і тому проігнорував той табір під Верховною Радою».

У підсумку, президент заявив, що влада поважає право громадян на мирний протест, але даватиме рішучу відсіч усім спробам дестабілізувати ситуацію у країні.

«Армія не для того тримає фронт, щоби ворог орудував у глибокому тилу. Ми даємо подібним спробам відсіч, і я відчуваю в цьому підтримку з боку суспільства», - зазначив Глава держави. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ