Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Порошенко: доля європейської інтеграції України в руках українців

Вихід проєвропейськи налаштованих громадян на майдан Незалежності в Києві і на вулиці інших українських міст змінив тональність заяв політиків Євросоюзу.

Про це Радіо Свобода заявив позафракційний депутат Верховної Ради Петро Порошенко.

«Сьогодні завдяки цим людям знову з’явилася надія. Сьогодні змінилася тональність розмов усіх європейців. Якщо в четвер були заяви, що місія закінчена, що ухвалене рішення про непідписання угоди, то сьогодні внаслідок у тому числі і нашої політичної активності Європа абсолютно чітко дає зрозуміти, що робитиме все можлве, щоб до 29 листопада двері перед Україною тримати відкритими», – сказав політик.

Заяви Коморовського, Фюле, Кокса і Квасневського свідчать, що «сьогодні доля європейської інтеграції України в руках українців». «Жодний політик у Європі не буде перешкоджати», – наголосив Порошенко.

У четвер, 21 листопада, Кабінет міністрів вирішив зупинити на невизначений термін підготовку до підписання угоди про асоціацію з ЄС.

Увечері того ж дня понад тисяча активістів вийшла на майдан Незалежності в Києві з вимогою продовження європейської інтеграції. У п’ятницю кількість демонстрантів зросла. Акція була оголошена безстроковою, вона триває вже третій день.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ