Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Спорт

Порошенко надав Марлосу українське громадянство, - ЗМІ

Атакувальний півзахисник донецького "Шахтаря" Марлос зможе виступати за збірну України. Таку можливість футболістові дає указ президентаУкраїни Петра Порошенка про надання йому українського громадянства, який, як повідомило джерело УП у Федерації футболу України, вже підписаний.

Водночас джерела "Української правди" в Адміністрації президента кажуть, що є позитивне рішення комісії з громадянства, але наразі там не підтвердили і не спростували інформацію про наявність відповідного указу.

За даними ФФУ, нині йде процес надання громадянства дружині футболіста та його дітям.

Нагадаємо, Марлос виступає в Україні з 2012 року. Спочатку він грав за "Металіст", а у 2014 році підписав контракт з донецьким "Шахтарем".

Не виключено, що бразильця буде додатково викликано до збірної України на заключні матчі відбору до ЧС-2018 з Косово та Хорватією.

Раніше розглядав варіант отримання громадянства України і партнер Марлоса по "Шахтарю" Тайсон, але пізніше він був викликаний до збірної Бразилії.

Зазначимо, що на сайті президента текст указу про надання громадянства Марлосу відсутній. Але, хоча документи і з'являються на сайті у суворій хронологічній послідовності за номерами, зараз там після указу №274 від 13 вересня відразу йде указ №276 від 14 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ