Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Порошенко намагався умовити мене залишитися і продовжити роботу, - Деканоідзе

Президент Петро Порошенко намагався умовити екс-главу Нацполіції Хатію Деканоідзе не подавати у відставку.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це екс-глава Нацполіції Хатія Деканоідзе повідомила в інтерв'ю"Главкому".

"Я розмовляла з приводу своєї відставки з Президентом Петром Порошенком, а також з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом. Адже відставка глави Нацполіції, думаю, - важливий крок. Але після цього ні з ким з них не спілкувалася. До речі, Президент намагався умовити мене залишитися і продовжити роботу. Звичайно, це не говорить про те, що Хатію багато любили і не хотіли відпускати ... Думаю, що причиною такої пропозиції (від Президента. - Ред.) було те, що у владі на той час не було домовленості щодо кандидатури нового голови Національної поліції", - повідомила вона.

Також Деканоідзе зазначила, що екс-глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі нічого не знав про її звільнення: "Він не знав. Моя відставка і його відставка не пов'язані".

"Про свою відставку я оголосила на прес-брифінгу 14 листопада, після якого міністр підписав заяву. Інших варіантів на той час не могло бути, адже напередодні Кабінет Міністрів вже проголосував моє звільнення без зайвого шуму навколо цього", - додала екс-глава Нацполіції.

Нагадаємо, Хатія Деканоідзе, 1977 р.н., в 24 роки почала працювати в команді реформаторів президента Грузії Міхеіла Саакашвілі та очолила адміністрацію Ради безпеки Грузії. Згодом вона очолила Міністерство освіти Грузії, а також керувала поліцейською академією. В Україні спочатку працювала на посаді радника міністра внутрішніх справ А.Авакова, а 4 листопада 2015 року була призначена главою Нацполіції України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ