Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Порошенко обіцяє здешевлення роумінгу з ЄС

«Великі перспективи відкриваються перед Україною у питанні інтеграції України до Спільного цифрового ринку ЄС. Сьогодні ми про це говорили. Ми наполягаємо і на інших проектах, які є надзвичайно амбіційними і дуже дякую за їх підтримку з боку наших партнерів», - підкреслив Президент Петро Порошенко на спільній прес-конференції з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском та Президентом Європейської комісії Жан-Клодом Юнкером. Повідомила прес-служба Президента України.

«Ще раз наголошую щодо перспективності створення умов для поступового зниження плати за роумінг для мобільних дзвінків і передачі даних між Україною та країнами ЄС. Наполягаю на тому, що дуже важливим є розширення міжлюдських контактів між громадянами України та держав-членів ЄС, створення єдиного європейського комунікаційного простору», - підкреслив Глава держави.

За його словами, Угода про асоціацію у поєднанні з європейськими прагненнями України є сьогодні надзвичайно важливою і підтримка з боку ЄС відкривають нам простір для безмежних можливостей практично у кожному секторі наших двосторонніх відносин.

Президент також зауважив, що є можливість вивчити питання забезпечення права молодих українських громадян навчатися у вищих навчальних закладах Європейського Союзу на тих самих умовах, на яких навчаються громадяни Європейського Союзу. «Це є інвестиції в наше спільне майбутнє», - переконаний він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ