Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Порошенко: Особистого конфлікту між Яценюком і Саакашвілі немає

Між прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком і головою Одеської ОДА Михайлом Саакашвілі немає жодного міжособистісного конфлікту, а дискусія виникла через невдоволення темпами і глибиною реформ. Таке заявив українським телеканалам Президент України Петро Порошенко.

"Я хочу наголосити: жодного міжособистісного конфлікту між прем'єр-міністром Яценюком і Михайлом Саакашвілі не існує. Бажання виправляти ситуацію є і в прем’єр-міністра, і в Михайла Саакашвілі", - зазначив глава держави.

Порошенко сказав, що сам конфлікт є відображенням незадоволення темпами і глибиною реформ, які відбуваються в країні.

"Це незадоволення є в людей: у мене як Президента, і я про це публічно сказав у своєму зверненні до Верховної Ради, - це незадоволення є у прем’єр-міністра і у голови Одеської ОДА Саакашвілі", - зауважив Президент.

Та все ж він висловив думку, що винесення цієї дискусії у публічну площину навряд чи сприятиме більш ефективному проведенню реформ і покращенню ситуації в країні.

"Але наголошую на тому, що ми маємо робити все можливе, щоб забезпечити єдину, ефективну і командну гру", - наголосив Порошенко.

Нагадаємо, 3 вересня голова Одеської обласної державної адміністрації дав інтерв'ю "5 каналу", у якому, зокрема, пролунала критика у бік чинного прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка і уряду. 

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ