Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Порошенко поспілкувався з представниками "Ультрас", які мітингують біля будівлі АП

Порошенко поспілкувався з представниками "Ультрас", які мітингують біля будівлі АП. Президент пообіцяв фанатам сюрприз, - 112 Україна.

Порошенко поспілкувався з представниками ультрас-руху, мітингуючими біля будівлі Адміністрації президента. Про це повідомляє кореспондент "112 Україна" з місця подій. 

Щодо вимог мітингувальників, президент пообіцяв, що кримські клуби не будуть грати під егідою Російській федерації футболу і пообіцяв, що фанатів чекає сюрприз, але тільки після того, як Порошенко зустрінеться з Мішелем Платіні. 

"До мітингувальників під'їхав президент України. Він був з ескортом, це було несподівано для всіх. Порошенко поспілкувався з представниками "Ультрас". Президент пообіцяв, що кримські клуби не будуть грати під егідою РФС. Після зустрічі з президентом УЄФА Порошенко пообіцяв, що їх чекає сюрприз. Представники "Ультрас" сказали, що задоволені мітингом і по завершенню заспівали Гімн України", - розповів кореспондент. 

Нагадаємо, що сьогодні в Києві перебуває президент УЄФА Мішель Платіні, а ввечері під будівлею АП фанати влаштували мітинг і виступили проти ігри кримських футбольних клубів під егідою російського футбольного союзу.

112 Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ