Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Порошенко прокоментував ДТП з автівкою Димінського

Чи понесе покарання винуватець резонансного ДТП за участі автівки відомого бізнесмена Петра Димінського? Таке питання поставили Президенту України Петру Порошенку журналісти під час його робочого візиту на Львівщину 30 серпня.
Фото: Олена Ляхович

Петро Порошенко відповів так: "У мене немає сумнівів, що розслідування будь-якого ДТП, в тому числі і цього резонансного злочину, має відбуватися абсолютно прозоро. І це незалежно від статусу тої людини, яка вчинила злочин. Вона має понести відповідальність.

Наскільки мені відомо, справа витребувана до Києва. Я думаю, що це додасть об’єктивності цим процесам, мене про це інформував міністр внутрішніх справ. Я не маю жодного сумніву щодо об’єктивності розслідування".

Додамо, що у середу 23 серпня член колегії МВС Антон Геращенко повідомив, що Димінський не прибув на допит у поліцію на 10 ранку середи у справі про смертельну ДТП на Львівщині. За його словами Димінському вручили одразу дві повістки на допит. Разом з тим, адвокат Димінського стверджує, що той не отримував повісток. 

Водночас поліція встановила відсутність провини охоронця бізнесмена Петра Димінського в ДТП зі смертельними наслідками на Львівщині.

Нагадаємо, як пише Українська Правда, ДТП за участю автомобіля Димінського сталася 18 серпня на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня, Яворівського району близько 15:10.

Власник ФК "Карпати" і телеканалу ZIK Петро Димінський був на місці аварії. Відомо, що він часто особисто керує Mercedes S 65 AMG з державними номерами АС0277ВР, який став учасником ДТП. Цей автомобіль завжди супроводжує позашляховик охорони, який їздить слідом.

Охоронець бізнесмена заявив, що винуватцем ДТП є він. Галицький районний суд міста Львова  заарештував охоронця Димінського. Брат загиблої в ДТП дівчини стверджує, що саме Димінський був за кермом Мерседеса в момент аварії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ