Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Порошенко прокоментував самодіяльність Савченко у Мінську: це не піде на користь ні їй, ні Україні

Президент України Петро Порошенко під час робочого візиту на Прикарпаття прокоментував мінську зустріч нардепа Надії Савченко з ватажками бойовиків "Л/ДНР" Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким, - УНІАН.

За словами президента, така зустріч не піде на користь ні Савченко, ні Україні,  пише місцеве видання Galka.if.ua.

"Мені дуже прикро, бо Савченко зазнала багато поневірянь", – сказав він.

Як зазначається, Порошенко не хоче, щоб світова спільнота думала, що в країні є внутрішній конфлікт.

Нагадаємо, Савченко 7 грудня таємно відвідала Мінськ, де зустрілася з ватажками терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР". Радник голови СБУ Юрій Тандіт заявив, що Савченко не попереджала про свою поїздку до Мінська для зустрічі з ватажками бойовиків. 

За словами нардепа, зустріч "була спрямована на те, щоб посилити "мінський формат і зробити його більш дієвим найближчим часом".

Крім того, Савченко підкреслила, що їздила в Мінськ не з дипломатичним паспортом. "Я з дипломатичним паспортом їжджу тільки в ті відрядження, куди мене відправляє Верховна Рада України. Я їздила з українським паспортом", - сказала вона.

У партії "Батьківщина", в свою чергу, чий виборчий список Савченко очолювала на дострокових парламентських виборах восени 2014 року, заявили, що нардеп не координує свої дії з партією та бере участь у новому політичному проекті.

Згодом стало відомо, що Савченко вийшла з партії.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ