Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Порошенко пропонує ввести англійську як другу робочу мову

Президент Петро Порошенко виступає за введення англійської як другої робочої мови поряд з українською по всій країні. Про це він заявив на урочистостях з нагоди святкування 400-річчя Києво-Могилянської академії.

Порошенко зазначив, що Могилянка першою впровадила дві робочі мови - українську і англійську: "І я думаю, що було б дуже добре, щоб і в Україні, а не лише в Могилянці, крім української, з'явилася ще своя робоча мова. І цією мовою по праву має бути англійська".

Він також підкреслив, що вже більше року Могилянка робить свій внесок у забезпечення перемоги на Донбасі. "Хочу подякувати усім могилянцям, які зараз кують нашу перемогу на фронті", - сказав Президент, відзначивши, що при Могилянці відкрився Центр реабілітації психологічної травми, де постраждалі від війни українці можуть безкоштовно отримувати допомогу.

"Усі ми знаємо, що зараз Україна переживає складні часи, але держава повинна значно посилити підтримку освіти і науки, адже розумна молодь - це той фундамент, на якому буде розвиватися наше успішне майбутнє. Тому хочу подякувати вам за ваш вибір інвестувати своє життя у розвиток нашої держави", - резюмував глава держави.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ