Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Порошенко присвоїв орден Яценюку

Президент Петро Порошенко нагородив орденами українців, зокрема колишнього прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, які зробили значний внесок у реалізацію євроінтеграційних прагнень України. Про це йдеться в оприлюдненому у понеділок на сайті глави держави указі №165/201.

Яценюк нагороджений орденом князя Ярослава Мудрого IV ступеня.

"За значний особистий внесок у реалізацію євроінтеграційних прагнень України, запровадження Європейським Союзом безвізового режиму, зміцнення міжнародного авторитету держави, багаторічну плідну працю та високий професіоналізм", - йдеться у тексті.

Орденом "За заслуги" III ступеня нагородили журналіста Сергія Воропаєва (посмертно), директора громадської організації "Інститут світової політики" Альону Гетьманчук, заступника глави адміністрації президента Костянтина Єлісєєва, главу МЗС Павла Клімкіна, посла Андрія Олефірова і низку інших українців.

За членство України в ЄС на референдумі проголосували б 66,4% українців, в НАТО – 55,9%. Про це свідчать результати соцопитування, проведеного соціологічними центрами країни - КМІС, "Рейтинг", СОЦІС, а також Центром ім. Разумкова.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ