Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Порошенко розпочав інформаційну комедію у трьох діях, - політолог

Те що, ми називаємо цензурою, в Адміністрації президента називають упорядкуванням інформаційного поля перед достроковими парламентськими виборами в Україні. Так сьогодні, 27 квітня, в коментарі Гал-інфо прокоментував скандал із Савіком Шустером політолог Віктор Небоженко.
fraza.ua

За словами політолога, в Адміністрації президента розуміють, що у випадку якщо телеканали та інтернет простір не буде підконтрольним, то вибори виграти буде складно.

«Це не є категоричний наступ на демократію. Плюси і мінуси можна знайти і в позиції президента Порошенка, і в Савіка Шустера. Нас запевняють, що парламентська криза вирішена, але ж не вирішеною залишається політична криза в Україні. Владу концентрують в одних руках, але натомість нічого не пропонують українцям. Якби це робили заради звільнення окупованих територій, то українці змирилися б.  Якби це робили, щоб вигнати олігархів і створити конкурентне економічне середовище, – українці теж змирилися б, але нічого не пропонують», - сказав Віктор Небоженко.

Він також переконаний, що на скандалі із Шустером історія зачистки інформаційного простору не закінчиться.

Політолог зазначив, що неможливо не помітити діяльності інформаційного спецназу і важкої артилерії  проросійських ЗМІ.

«Можна очікувати новий виток розвитку подій. Шустер хоч і розмовляє російською мовою, але він бізнесмен, і для балансу запрошує до себе на передачу всіх. Однак діяльність проросійських ЗМІ, які діють як інформаційна важка артилерія на територію України, – це просто за межею. Думаю, що наступний крок президента буде напад на один із таких каналів - суто для балансу. Тому ми будемо бачити таку комедію у трьох діях. А потім Порошенко буде усіх мирити», - вважає політолог.

Він зазначив: «Ми спостерігаємо неталановиту драму – президент Порошенко починає скандал і закінчує його».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ