Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Порошенко розповів про свою програму візиту до США

Президент Петро Порошенко під час робочого візиту до Сполучених Штатів Америки проведе ряд зустрічей та переговорів. Про це інформує офіційний сайт Президента України.

«Подивіться яку потужну і фантастичну підтримку ми зараз маємо у Сполучених Штатах. Я прибув сьогодні з першим візитом після президентських виборів (виборів Президента США - Ред.). І ми маємо фантастичну програму», - зазначив Глава держави під час зустрічі з українською громадою.

«Дуже важливо, що моя зустріч, як українського Президента, в Білому домі буде раніше, ніж зустріч Путіна», - зауважив Петро Порошенко та додав, що це необхідно для того, щоб «всі були озброєні інформацією і нікому не залишити жодного шансу на несправедливість».

Президент зауважив, що Україна має дуже міцну двопартійну підтримку у Конгресі США.

Петро Порошенко зазначив, що чудовим подарунком стало і рішення Сенату США про запровадження нових санкцій проти Росії. Він підкреслив, що санкції - це цивілізований механізм примусити агресора забратись з України, вивести війська та техніку.

Глава Української держави також наголосив, що під час робочого візиту запланована дуже велика кількість зустрічей. «Будуть зустрічі в Білому дому, будуть зустрічі у Державному департаменті. Будуть зустрічі в Міністерстві оборони, в Міністерстві торгівлі, в Міністерстві енергетики», - повідомив він. 

«Ніколи такого потужного візиту не було. І саме для того, щоб ми мали можливість переговорити і щодо нашої співпраці у безпековій, політичній і економічній  сферах», - наголосив Президент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ