Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Спорт

Порошенко створив оргкомітет з підготовки до фіналу Ліги Чемпіонів у Києві

Президент Петро Порошенко підписав Указ № 525/2016 «Про підготовку та проведення в Україні фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок сезону 2017/2018», повідомила прес-служба Президента України.

Глава держави постановив утворити Організаційний комітет з підготовки та проведення в Україні Ліги чемпіонів 2018 року з футболу з метою сприяння забезпеченню належної підготовки та проведенню в Україні фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок сезону 2017/2018 (Ліга чемпіонів 2018 року з футболу).

Указом затверджено персональний склад Організаційного комітету з підготовки та проведення в Україні Ліги чемпіонів 2018 року з футболу.

Президент доручив Кабінету Міністрів України розробити за участю Федерації футболу України та затвердити у двомісячний строк план заходів з підготовки та проведення в Україні Ліги чемпіонів 2018 року з футболу.

Уряд має передбачити забезпечення публічної безпеки і порядку, належного медичного обслуговування та санітарного благополуччя під час проведення в місті Києві відповідних заходів. Організувати надання туристичних інформаційних послуг для гостей Ліги чемпіонів 2018 року з футболу, а також забезпечити в установленому порядку фінансування видатків, пов'язаних із підготовкою та проведенням Ліги чемпіонів 2018 року з футболу.

Кабінету міністрів також доручено періодично інформувати Главу держави про стан здійснення заходів з підготовки та проведення в Україні Ліги чемпіонів 2018 року з футболу.

Крім того, Київська міська державна адміністрація має розробити і затвердити регіональний план культурно-розважальних заходів для відпочинку й дозвілля туристів на період проведення фінальних матчів Ліги чемпіонів 2018 року з футболу. КМДА також доручено передбачати під час підготовки проектів місцевих бюджетів на 2017 і 2018 роки кошти для реалізації зазначених заходів.

Згідно Указу, Державний комітет телебачення і радіомовлення України повинен забезпечити висвітлення в засобах масової інформації заходів із підготовки та проведення в Україні Ліги чемпіонів 2018 року з футболу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ