Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Порошенко впевнений, що ніхто не втягне Білорусь у війну проти України

Жодна з країн не зможе посварити Україну та Білорусь та втягнути останню у війну проти України. Про це під час спільного брифінгу з очільником Білорусі Олександром Лукашенком заявив президент Петро Порошенко, повідомило Еспресо.TV.

Він зазначив, що саме за ініціативи Білорусі, минулого року Генасамблея ООН ухвалила резолюцію щодо довготривалих наслідків Чорнобильської катастрофи. За його словами, це є свідченням того, що дві держави можуть разом протистояти сучасним викликам у сфері безпеки. Це також означає, що партнерство держав базується на дуже міцному фундаменті дружби між Порошенком та Лукашенком. 

Президент України висловив впевненість, що разом вони подолають і "демона", говорячи про Росію, а україно-білоруський кордон буде завжди кордоном дружби, партнерства та миру.

"І ніхто та ніколи Україну та Білорусь не посварить. Ніхто і ніколи не зможе втягнути Білорусь у війну проти України. Цього не допустить миролюбивий народ Білорусі та досвідчений високодостойний президент Лукашенко", - наголосив Порошенко. 

Еспресо.TV

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ