Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Порошенко зустрівся з багатодітною родиною Бузівок

Під час різдвяної поїздки до Львова Президент України зустрівся з дітьми та батьками–вихователями дитячого будинку сімейного типу родини Бузівок. Василь та Галина Бузівок виховують шістьох дітей, позбавлених батьківського піклування, віком від 6 до 15 років, повідомила прес-служба глави держави.

Президент назвав зустріч дуже символічною. «Хочу, щоб вас побачила уся країна, бо ваш приклад є зразком людей, які можуть покластися на країну, а також на свої сили: не пасувати перед труднощами, а реально працювати закотивши рукави і робити свою справу», - сказав Петро Порошенко.

Він також відзначив, що Галина Бузівок є прикладом справжньої українки, яка не опускає голову, вміє боротися за майбутнє та організовувати родину.

«Сьогодні в Різдво, коли вчора увечері з’явилася Вифлеємська зірка, з'явилася надія, що все у нас буде добре, буде мир – це те, чого прагнуть усі українці, як на Сході, так й на Заході», - сказав Президент.

Петро Порошенко також поспілкувався з вихованцями будинку – прийомними дітьми та передав різдвяні подарунки усій родині.

Галина Бузівок подякувала Президентові за час та можливість зустрітися.

Дитячий будинок сімейного типу родини Бузівок у вересні 2014 року переїхав із Луганської області до Жовківського району Львівської області. З січня 2015 року знаходиться в с.Стремінь. Родина налагодила своє господарство, утримує домашню худобу та свійських птахів. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ