Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Порист Рожнятовський на три місяці став головним у „Новій Галичині”

Уповноваженим представляти інтереси міжфракційної групи „Нова Галичина” став депутат від „Пори” Андрій Рожнятовський. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомили обласні депутати.
„Уповноваженим нашої фракції був обраний Андрій Рожнятовський, – сказала з цього приводу депутат Емілія Подляшецька. –  Кожні три місяці відбуватиметься зміна уповноваженого, який представлятиме нашу групу, зокрема, в облраді”.
Сьогодні міжфракційне об’єднання „Нова Галичина” відзвітувало про місяць своєї роботи.
До „Нової Галичина” входять такі депутати ЛОР: Олег Немчінов, Андрій Рожнятовський, Тарас Батенко, Емілія Подляшецька, Юрій Візняк, Тарас Керницький, Василь Пазиняк, Олег Паска і Михайло Хвойницький, Дем’ян Малярчук та Олег Макар. Створення депутатської групи „Нова Галичина” мотивується тим, що Львівщина в цілому повинна продемонструвати більш динамічний поступ у транскордонній співпраці, інвестиційній привабливості краю, розвитку наукового потенціалу, працею над збереженням пам’ятнико-архітектурної спадщини із залученням ринкових механізмів та світової практики, опікою над малозахищеними сім’ями та дітьми-сиротами, а також підтримкою молодіжних та культурно-мистецьких проектів та ініціатив.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ