Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Посадовцю фіскальної служби Львівщини судом визначено 128 тис грн застави

18 серпня 2017 року Шевченківський районний суд м. Львова задовольнив клопотання військової прокуратури Західного регіону України та обрав старшому державному ревізору-інспектору відділу адміністрування податків та зборів з фізичних осіб та єдиного внеску території обслуговування Личаківської об'єднаної Державної податкової інспекції Управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Як альтернативу, суд визначив розмір застави – 128 тис грн. Про це повідомила прес-служба Військової прокуратури Західного регіону України.

Нагадаємо, що напередодні слідчий відділ військової прокуратури Західного регіону України за матеріалами та спільно з відділом по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ в Львівській області та внутрішньої безпеки ДФС у Львівській області затримав вказану особу на вимаганні та одержанні 100 тис грн хабара.

Неправомірна вигода призначалася за невідображення перевищення з боку фізичної особи-підприємця розміру загального річного доходу, а також непризначення в подальшому перевірки і нарахування штрафних санкцій.

На даний час корупціонерці повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням). Їй загрожує позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ