Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

На Грибовицькому сміттєзвалищі продовжуть шукати еколога Олександра Бутіна

Гал-інфо
Гал-інфо
Гал-інфо
Гал-інфо
Гал-інфо
Гал-інфо
1/3
Сьогодні, 1 червня, на Грибовицькому сміттєзвалищі продовжуються пошуки 60-річного еколога ЛКП "Збиранка" Олександра Бутіна, який зник 30 травня під час обвалу сміття.

Як повідомив в коментарі для Гал-інфо Віталій Туровцев, речник ГУ ДСНС у Львівській області, для пошуків залучено 5 одиниць важкої техніки та 150 людей. 

"Кінологи продовжуть прочісувати ліс, адже достовірної інформації про те, що він саме під тими завалами, нема.  Розглядаємо версію, що він міг відбігти чи його відкинуло у ліс тією хвилею сміття.  На місці працює дві кінологічні групи", - сказав  Віталій Туровцев.

"Щодо дописів у соцмережах про те, що рятувальників, які працювали на місці події, масово вивозили до лікарень - неправда. Нам нема потреби нікуди звертатись, на місці були і є карети "швидкої", жодних пошкоджень ніхто не зазнав", - додав речник ГУ ДСНС.

Таку ж інформацію підтвердив і в.о. заступника головного лікаря по хірургічній роботі  комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги у м. Львові Олег Лесняк.

За його словами, ніяких масових звернень не спостерігалось, були поодинокі випадки, коли люди самі звертатись за медичною допомогою із легким отруєнням.

Також Віталій Туровцев подякував усім волонтерам, які відгукнулись на прохання привезти воду, лимони та інші продукти.

"Наразі більше  немає потреби підвозити воду. У нас все є в достатній кількості", - зазначив чоловік.

За його словами, пошуки зниклого чоловіка проводитимуться доти, доки не знайдуть. 

Отож, станом на 12:00 пошукові роботи на Грибовицькому сміттєзвалищі, що біля Львова, тривають, де-не-де видно дим, вантажні машини підвозять землю, на місці працюють поліцейські та медики "швидкої допомоги".

Як стало відомо згодом, о 13:40 пошукові роботи в Грибовичах були  припинені через загрозу обвалу. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ