Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Пошуки пожежників на Грибовицькому сміттєзвалищі можуть тривати тиждень

Пошуки пожежників, які потрапили під завал на Грибовицькому сміттєзвалищі, можуть тривати тиждень. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні, 31 травня, під час брифінгу.

«На сьогодні опрацьована лише 10-та частина (завалу, - ред.) 300 м на 100 м, 30 тис. метрів, 100 тис. тонн породи треба перелопатити. На сьогодні перелопатили лише 10%. Це може бути 3-4 дні, тиждень. Я переконаний, що ми повинні працювати до останнього. Ми повинні їх знайти», - заявив Садовий.

 Також міський голова повідомив, що курсанти-пожежники працюють над украпленням дамби на озері інфільтратів. Потрібні мішки, пісок, глина.

«Вчора ми привезли достатню кількість мішків, піску, глини. Якщо хтось має бажання долучатись, будь ласка. Потрібна глина, пісок, мішки. Ми зараз це купуємо за міські кошти. Хтось може подарувати, будь ласка. Хлопцям потрібна вода, бо ми не знаємо, скільки ці роботи будуть тривати», - додав міський голова.

Повний текст тут.

Нагадаємо, 30 травня, приблизно о 15.00 на Грибовицькому звалищі стався зсув сміття, внаслідок чого, ймовірно, загинуло троє-четверо осіб. Зокрема, за попередніми даними голови ГУ ДСНС у Львівській області Сергія Дмитровського, під гору сміття потрапило 3 пожежники, серед них - один офіцер, які гасили загорання на сміттєзвалищі. Пошукові роботи тривали всю ніч, продовжуються і зараз.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ