Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Посол Японії в Україні високо оцінив розвиток японістики у Львівському університеті ім. І. Франка

Надзвичайний і Повноважний посол Японії в Україні Тоічі Саката сьогодні, 28 листопада, взяв участь в урочистому відкритті лінгафонної лабораторії на кафедрі сходознавства філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Про це повідомила прес-служба вишу.

Нагадаємо, що 7 грудня 2010 року ректор університету Іван Вакарчук і Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні Тадаші Ідзава підписали Угоду про надання гранту Урядом Японії на реалізацію проекту  "Покращання матеріально-технічної бази для вивчення японської мови у Львівському національному університеті імені Івана Франка".

Перший проректор Університету Василь Височанський подякував Надзвичайному і Повноважному послу Японії та вручив гостю ювілейну медаль з нагоди 350-річчя від часу заснування ЛНУ ім. Івана Франка та пам'ятні подарунки.

Своєю чергою Надзвичайний і Повноважний посол Японії в Україні Тоічі Саката зазначив, як високо цінує розвиток японістики у Львівському національному університеті імені Івана Франка, висловив сподівання на зміцнення подальшої плідної співпраці та подарував каталог видань для лінгафонної лабораторії.

Декан філологічного факультету Ярослав Гарасим подякував високоповажному гостю та уряду Японії за підтримку й увагу до японістики у Львівському університеті.

Наприкінці зустрічі Надзвичайний і Повноважний посол Японії в Україні Тоічі
Саката разом із членами японської делегації і представниками університету
оглянули новостворену лінгафонну лабораторію філологічного факультету.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ